Skip to main content

Παραδόθηκαν δεκαέξι νέοι υπολογιστές σε σχολεία του δήμου Ωραιοκάστρου

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Ωραιοκάστρου παραδόθηκαν 12 ηλεκτρονικοί υπολογιστές στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και 4 στο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρούδας.

Παραδόθηκαν δώδεκα ηλεκτρονικοί υπολογιστές στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου (περιοχή Γαλήνης) και τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές στο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρούδας, με πρωτοβουλία του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζει η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου να ενισχύει το εκπαιδευτικό έργο στις σχολικές μονάδες του δήμου», τονίζεται, για να συνεχίσει πως «με εντολή του δημάρχου, Παντελή Τσακίρη, ο εξοπλισμός των σχολείων με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ώστε μαθητές και εκπαιδευτικοί να έχουν στη διάθεσή τους σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που διευκολύνουν τη διδασκαλία».

Ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου, παρέδωσε χθες τους δώδεκα (12) ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου (περιοχή Γαλήνης) και τέσσερις (4) ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρούδας.

«Εργαζόμαστε μεθοδικά για να παρέχουμε στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλα εκείνα τα μέσα που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση και τη βελτίωση της διδασκαλίας», ανέφερε ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου.

«Εξασφαλίζουμε τα απαραίτητα κονδύλια και προμηθευόμαστε ηλεκτρονικούς υπολογιστές για τα σχολεία του δήμου Ωραιοκάστρου. Στόχο έχουμε να εξοπλίσουμε όλα τα σχολεία μας με ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με αμείωτο ενδιαφέρον», κατέληξε.