Skip to main content

Παραδόθηκε ο τέταρτος αδελφός για τον φόνο του ιδιοκτήτη ψητοπωλείου

Παραδόθηκε οικειοθελώς ο τέταρτος αδερφός που κατηγορείται για τη δολοφονία του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και ο τέταρτος αδερφός που κατηγορείται για τη δολοφονία του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 37χρονος, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, μετέβη το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου παραδόθηκε οικειοθελώς.

Εκτελώντας το σχετικό ένταλμα που εξέδωσε προηγουμένως η ανακρίτρια, αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τον συνέλαβαν.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τα τρία αδέρφια

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις από τους τέσσερις δράστες, όλοι αδέρφια πέρασαν χθες το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάλου Θεσσαλονίκης, όπου ένας εκ των τριών απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου είπε «ήταν ατύχημα».

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, συνοδεία του συνηγόρου του παρουσιαστηκε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος, ο 37χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου.