Skip to main content

Παραδόθηκε στους φορείς η επιταγή από το «Τρέξε χωρίς τερματισμό»

Το ποσό συγκεντρώθηκε κατά τον μαραθώνιο αλληλεγγύης «Τρέξε χωρίς τερματισμό» και αποδόθηκε σήμερα στους οφελούμενους οργανισμούς.

Επιταγή ύψους 15.360 ευρώ από τους διοργανωτές και χορηγούς του «Τρέξε χωρίς τερματισμό» παραδόθηκε σήμερα στους οργανισμούς «Φίλοι της Μέριμνας», «Φίλοι του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο» και «Όλοι μαζί μπορούμε».

Πρόκειται για ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε από τους συμμετέχοντες στον τριήμερο μαραθώνιο αλληλεγγύης «Τρέξε χωρίς τερματισμό», που πραγματοποιήθηκε στις 21 Σεπτέμβρη, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Η παράδοση της επιταγής έγινε στο πλαίσιο μιας λιτής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στην Θεσσαλονίκη, παρουσία του αντιδήμαρχου Αστικής Ανθεκτικότητας και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων Θεσσαλονίκης, Γιώργου Δημαρέλου, του αντιδήμαρχου Αθλητισμού και Παιδείας, Αλέξανδρου Μπαρμπουνάκη καθώς και εκπροσώπων των οφελούμενων οργανισμών. 

Σύμφωνα με τον κ. Δημαρέλο, το «Τρέξε χωρίς τερματισμό» φέτος είχε περισσότερους συμμετέχοντες, λόγω της μεταφοράς του στη Νέα Παραλία.

«Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και τα επόμενα χρόνια. Συγχαρητήρια σε όλους που με τα χιλιόμετρα που "έγραψαν" βοήθησαν στο σημερινό αποτέλεσμα», έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο αντιδήμαρχος.