Skip to main content

Παραδόθηκε σήμερα στην κυκλοφορία το τμήμα Μουδανιά - Ποτίδαια

Κατά τη χρήση του νέου οδικού τμήματος παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις υποδείξεις της Τροχαίας, τις σημάνσεις της οδού και να τηρούν τον ΚΟΚ

Σε κυκλοφορία δόθηκε σήμερα το τμήμα της οδού ταχείας κυκλοφορίας Μουδανιά-Ποτίδαια από τον Ανισόπεδο Κόμβο Μουδανιών (Χ.Θ. 0+000) έως την Χ.Θ. 4+200,  μήκους 4,2 χιλιομέτρων, όπως είχε αποκαλύψει από την προηγούμενη Τρίτη η Voria.gr.

Σύμφωνα ανακοίνωση της Εγνατία Οδός ΑΕ, η οδός διέρχεται σε εκτός σχεδίου περιοχή η οποία χαρακτηρίζεται ως επί το πλείστον τουριστική, καθώς υπάρχουν εκατέρωθεν της οδού, εκτάσεις με οικόπεδα, στα οποία έχουν ανεγερθεί παραθεριστικές κατοικίες, τουριστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα, βιοτεχνικές μονάδες και διάφορες εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης, όπως πρατήρια βενζίνης, καταστήματα τροφίμων και ποτών κ.λ.π. και συνδέει το πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης των Μουδανιών (Α/Κ Μουδανιών) με την Ποτίδαια (γέφυρα Ποτίδαιας).

Κατά τη χρήση του νέου οδικού τμήματος παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις της Τροχαίας, τις σημάνσεις της οδού και να τηρούν τον Κ.Ο.Κ.