Skip to main content

Παραίτηση όλων των εκπροσώπων του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά

Παραιτήθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά από τις δημοτικές επιχειρήσεις του Δήμου Πειραιά σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Παραιτήθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά από τις δημοτικές επιχειρήσεις του Δήμου Πειραιά σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου, «με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, αποσύρει την εκπροσώπησή του από όλες τις Δημοτικές Επιχειρήσεις του Δήμου Πειραιά, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη απόφαση 1102/27.10.09 της Δημαρχιακής Επιτροπής για εγκαθίδρυση του κυριακάτικου παζαριού».

Με επιστολή την οποία απέστειλε στο Δήμαρχο Πειραιά κ. Π. Φασούλα και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κ. Ρεσβάνη, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την απαράδεκτη απόφαση 1102/27.10.09 της Δημαρχιακής Επιτροπής για τον «Καθορισμό των όρων λειτουργίας υπαίθριας αγοράς κατά τις Κυριακές (Κυριακάτικη Αγορά) στο Δήμο Πειραιά, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 1ε του Ν. 3463/06», και την εισαγωγή του στο Δημοτικό Συμβούλιο για την μεταφορά, στην ουσία, της Κυριακάτικης αγοράς του Πειραιά στην «πόρτα» του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

«Κατόπιν αυτού αποσύρουμε από σήμερα όλες τις εκπροσωπήσεις μας από τα Διοικητικά Συμβούλια των Δημοτικών Επιχειρήσεων του Δήμου Πειραιά και ειδικότερα του Προέδρου μας κ. Β. Κορκίδη, καθώς και τους νόμιμους αναπληρωτές του, κ. Π. Πολιτάκη από την ΔΑΕΠ και ΔΗΡΑΠ, του κ. Γ. Σωτηρίου από την ΔΕΠΕΠ, της κ. Μ. Πιττάκη & της κ. Α. Βλαχάκη από την ΔΕΠΑΠ, τις παραιτήσεις των οποίων σας διαβιβάζουμε συνημμένα».


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ