Skip to main content

Παραιτήθηκε και επίσημα ο Τσακίρης

Με την επιστολή που απέστειλε πριν από λίγη ώρα ο πολιτευτής της ΝΔ, Παντελής Τσακίρης επιβεβαιώνει το δημοσίευμα της Voria.gr που έκανε λόγο για παραίτησή του από τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου
της Χρύσας Κυριακού

Με την επιστολή που απέστειλε πριν από λίγη ώρα ο πολιτευτής της ΝΔ, Παντελής Τσακίρης επιβεβαιώνει το δημοσίευμα της Voria.gr που έκανε λόγο για παραίτησή του από τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου του νέου δήμου Ωραιοκάστρου. Ο νεαρός δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου, ο οποίος πριν από περίπου δύο μήνες είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το δήμο, θεωρώντας, όπως αναφέρει στην επιστολή του, ότι η υποψηφιότητα του θα αποτελούσε την απαρχή μιας πορείας ανανέωσης σε πρόσωπα και ιδέες, προσπάθησε να βρει συμμάχους και να ενώσει τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου αλλά η πολυδιάσπαση του πολιτικού σκηνικού παρέμενε.

Δηλώνει «παρών»

«Για το λόγο αυτό, αποσύρω τη υποψηφιότητά μου για τον δήμο Ωραιοκάστρου. Θεωρώ, ότι πρέπει να πάρω αποφάσεις που υπαγορεύει η συνείδηση και οι αρχές μου με γνώμονα τη διαφύλαξη της ενότητας του τόπου. Η απραξία στην πολιτική δεν με εξέφραζε ποτέ, ούτε και σαν στάση ζωής» τονίζει ο κ. Τσακίρης και αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το πολιτικό του μέλλον υποστηρίζοντας ότι η συνεισφορά του στον τόπο του την κρίσιμη τούτη ώρα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Voria.gr ο κ. Τσακίρης δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει στις εκλογές του ερχόμενου Νοέμβρη, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο ότι θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου, Ν. Μπάτου. «Ο Παντελής είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα για τον τόπο του. Δεν θέλει να παραμείνει αμέτοχος και σίγουρα δεν θα πάει σπίτι του. Άλλωστε έχει πολλούς υποστηρικτές στο Ωραιόκαστρο», μας είπε πολιτικό στέλεχος της ΝΔ στην περιοχή.

Ο Παντελής Τσακίρης ανέλαβε μάλιστα συντονιστής ΟΝΝΕΔ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο νομό Θεσσαλονίκης, θέση για την οποία τον εμπιστεύτηκε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Α. Παπαμιμίκος με τον οποίο διατηρούν πολύ στενές και φιλικές σχέσεις.