Skip to main content

Παραιτήθηκε και ο Βιολίδης

Mε μια λιτή ανακοίνωση, ο Ηλίας Βιολίδης δημοσιοποίησε σήμερα την απόφασή του να παραιτηθεί από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για λόγους αξιοπρέπειας και ευθιξίας, και αύριο θα δώσει συνέντευξη Τύπου.
Mε μια λιτή ανακοίνωση, ο Ηλίας Βιολίδης δημοσιοποίησε σήμερα την απόφασή του να παραιτηθεί από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για λόγους αξιοπρέπειας και ευθιξίας, και αύριο θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Η ανακοίνωση παραίτησης του Ηλία Βιολίδη, είναι η εξής:

"Υπέβαλα σήμερα την παραίτησή μου από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για λόγους που αφορούν την αξιοπρέπειά μου. Η ένταση των κατευθυνόμενων φημών που με πλήττουν το τελευταίο διάστημα με αναγκάζει για λόγους ευθιξίας να μη μετέχω πλέον διοικητικά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρόλο που με συνδέουν εξαιρετικά ισχυροί δεσμοί με τον Πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Για να μην μείνουν αναπάντητα ερωτήματα θα παραθέσω αύριο (13.00 αίθουσα Τύπου γηπέδου Τούμπας) συνέντευξη Τύπου".

Ο Βιολίδης δεν παρέστη το μεσημέρι στο ετήσιο μνημόσυνο που έγινε στα Τέμπη για τους έξι νεαρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο ατύχημα πριν 11 χρόνια και ζήτησε τηλεφωνικώς ραντεβού με τον Θόδωρο Ζαγοράκη και τους συνεργάτες του, στην Τούμπα.

“Γίνεται, είπε σ΄ αυτή τη συνάντηση, ένας συνεχής πόλεμος λάσπης προς το πρόσωπό μου, που με έχει κουράσει. Δεν έχω λόγο να υφίσταμαι αυτόν τον πόλεμο και ήρθε η στιγμή να αφοσιωθώ πάλι στις επιχειρήσεις μου”. Εννοούσε τις φήμες, σύμφωνα με τις οποίες “αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στις δουλειές του”, “κυκλοφορούν πολλές ακάλυπτες επιταγές δικές του” και “χρησιμοποιεί τον ΠΑΟΚ για να ξεφύγει από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία περιήλθε”.

Η θητεία της διορισμένης από το Πρωτοδικείο διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ λήγει στις 16 Οκτωβρίου κι αυτό σημαίνει ότι μέσα σε ελάχιστες μέρες ο Ζαγοράκης  πρέπει να παραδώσει στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, τη λίστα με τα ονόματα της νέας διοίκησης, η οποία θα προταθεί από τον Ερασιτέχνη.