Skip to main content

Παρακολουθήσεις: Καταθέτει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Τάσος Τέλλογλου

Η κατάθεση του δημοσιογράφου σχετίζεται μετά την προκαταρκτική έρευνα που διενεργεί αυτοπροσώπως ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Στον Άρειο Πάγο έφτασε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου, προκειμένου να καταθέσει για όσα έχουν περιέλθει σε γνώση του για το θέμα των παρακολουθήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, η κατάθεση του δημοσιογράφου σχετίζεται με την προκαταρκτική έρευνα που διενεργεί αυτοπροσώπως ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, για τον τρόπο με τον οποίο διέρρευσαν εκτός ΕΥΠ, στοιχεία που περιέχονται σε άκρως απόρρητα κρατικά έγγραφα και αφορούν τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη.

Γιατί καλείται σε κατάθεση ο Τάσος Τέλλογλου

Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος για τον οποίο καλείται σε κατάθεση ο Τάσος Τέλλογλου είναι πρόσφατη ανάρτησή του στο Twitter στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ο ιδιώτης, που δραστηριοποιείτο επί της προηγούμενης κυβέρνησης στο να ‘ακούει’ τον αρχηγό της αντιπολίτευσης στις πιο προσωπικές του στιγμές, όταν μιλάει με την σύζυγο ή την κόρη του κάνει τώρα το ίδιο με άλλους, μερικοί ανήκουν και στο ίδιο κόμμα με τους παραιτηθέντες».

Στις 16 Αυγούστου καταθέτει ο Θανάσης Κουκάκης

Επίσης, έχει κληθεί να καταθέσει ενώπιον του κ. Ντογιάκου στις 16 Αυγούστου, ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης. Ο εισαγγελέας θα λάβει ενημέρωση για τις καταγγελίες του ρεπόρτερ για την παγίδευση του κινητού του με το κακόβουλο λογισμικό παρακολούθησης Predator.