Skip to main content

Παράλληλες εκδηλώσεις All about Gastronomy στη Hotelia 2019

Το θέμα των παράλληλων εκδηλώσεων All about Gastronomy της φετινής έκθεσης Hotelia 2019 θα είναι το Nutritious Reservation.

Η γαστρονομία και η φιλοξενία αποτελούν πλέον έναν από τους λόγους που κάποιος ταξιδεύει και όχι απλά ένα μέρος της ταξιδιωτικής εμπειρίας. Σήμερα, οι νέες διεθνείς τάσεις και εφαρμογές στον κλάδο της γαστρονομίας, εστιάζουν όλο και περισσότερο σε μια πιο υγιεινή – θρεπτική διατροφή.  

Το ξενοδοχείο ως πρεσβευτής και κοινωνός της ελληνικής γαστρονομίας οφείλει να προσαρμόζεται σε αυτά τα νέα δεδομένα. Έτσι, το θέμα των παράλληλων εκδηλώσεων All about Gastronomy της έκθεσης Hotelia 2019, που διοργανώνεται από την TIF-Helexpo από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου, που παρουσιάζει και φέτος η εταιρεία Chef stories, ως επίσημος συνεργάτης και διοργανωτής, είναι: “Nutritious Reservation”:

Η χρήση συστατικών υψηλής διατροφικής αξίας

Η ανάδειξη της τοπικής – εθνικής ταυτότητας

Ειδικής διατροφής λύσεις και προτάσεις

Οι καλές πρακτικές & η διαφάνεια στον τρόπο παραγωγής

Sustainability

Mocktails, τα δροσερά cocktail χωρίς αλκοόλ 

Smoothies: το πιο healthy spot του κάθε resort.



Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των παράλληλων εκδηλώσεων του Περιπτέρου 9, αναδεικνύονται μέσα από τις γευστικές δημιουργίες της ομάδας των chef μας, οι νέες τάσεις και εφαρμογές στον κλάδο της γαστρονομίας,  μέσα από την οπτική της υγιεινής – θρεπτικής διατροφής, σε 9 μοναδικά γεύματα, που μπορούν να παρακολουθήσουν 35 επισκέπτες/εκδήλωση (απαιτείται ηλεκτρονική κράτηση).

Σε παρακείμενη αίθουσα, panels και ομιλίες από εξειδικευμένους και καταξιωμένους επαγγελματίες, θα παρουσιάσουν τρόπους και προτάσεις, ώστε να συνδεθεί το ξενοδοχείο με την υγιεινή διατροφή, τα προγράμματα ευεξίας, την αειφορία, τις πράσινες πρακτικές και την πράσινη πιστοποίηση.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο https://chefstories.gr/ & https://hotelia.helexpo.gr/el/2019-gastronomy-all-about-gastronomy