Skip to main content

Παραμένει άστατος ο καιρός με βροχές και καταιγίδες

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές και με σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Άστατος καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και με σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα προβλέπεται για την Τετάρτη. Τα φαινόμενα, που κατά τόπους στα δυτικά και βόρεια θα είναι έντονα, το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στη Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη προβλέπεται να επικρατήσουν παροδικές νεφώσεις, με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερα).

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές και με σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι έντονα. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα για τοπικές μπόρες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ, το μεσημέρι πρόσκαιρα νότιοι, μέχρι 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.