Skip to main content

Ανέβηκε στην οροφή βαγονιού και χτυπήθηκε από το ρεύμα ο αλλοδαπός

Ο 22χρονος μετανάστης βρισκόταν μέσα σε βαγόνι εμπορικής αμαξοστοιχίας, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα. Τα νέα στοιχεία

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται, στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου», ο νεαρός Μαροκινός, ο οποίος -υπό συνθήκες που διερευνώνται- «χτυπήθηκε» από ρεύμα υψηλής τάσης στον σταθμό του ΟΣΕ στη Σίνδο, έξω από τη Θεσσαλονίκη, με συνέπεια να υποστεί σοβαρά εγκαύματα.

Όπως έγινε γνωστό, ο 22χρονος μετανάστης βρισκόταν μέσα σε βαγόνι εμπορικής αμαξοστοιχίας, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα. Όταν, γύρω στις 8 χθες το βράδυ, η αμαξοστοιχία σταμάτησε στον σταθμό της Σίνδου, ο Μαροκινός φέρεται να ανέβηκε στην οροφή βαγονιού, όπου ήρθε σε επαφή με ηλεκτροφόρα καλώδια. Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» κι από εκει στο «Παπανικολάου», σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας φαίνεται να προκύπτει ότι εκτός από τον 22χρονο, στην ίδια αμαξοστοιχία είχαν ανέβει άλλα τρία άτομα -πιθανότατα μετανάστες κι αυτοί- αλλά όταν ο συρμός έκανε στάση στο συγκεκριμένο σταθμό εκείνοι αποβιβάστηκαν και εξαφανίστηκαν.