Skip to main content

Παραμένει σκουπιδότοπος εν μέσω εξεταστικής το ΑΤΕΙ-Θ (φωτο)

Οι κάδοι συνεχίζουν να ξεχειλίζουν από απορρίμματα, αφού εδώ και ενάμιση μήνα το ΑΤΕΙ-Θ έχει ξεμείνει από εργαζόμενους στην καθαριότητα.

Κραυγή αγωνίας απευθύνουν οι φοιτητές του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης αναφορικά με το φλέγον ζήτημα της αποκομιδής των σκουπιδιών (δείτε εδώ).

Παρά τη διαβεβαίωση του πρώην πρύτανη του Ιδρύματος και νυν αντιπρύτανη του Διεθνούς Πανεπιστημίου, Παναγιώτη Τζιώνα, ότι το ζήτημα θα είχε λυθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας, οι συνθήκες εντός και εκτός των κτηρίων παραμένουν τραγικές, μεσούσης της εαρινής εξεταστικής περιόδου.

Όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Voria.gr, οι κάδοι συνεχίζουν να ξεχειλίζουν από απορρίμματα, αφού εδώ και ενάμιση μήνα το ΑΤΕΙ-Θ έχει ξεμείνει από εργαζόμενους στην καθαριότητα.

Μάλιστα, φοιτητές του ΑΤΕΙ-Θ πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και ανέλαβαν πρωτοβουλία για να μαζέψουν τα απορρίμματα, προκειμένου να αποσυμφορηθούν από τα σκουπίδια.

Η κατάσταση αυτή, όπως είχε δηλώσει στη Voria.gr, ο κ. Τζιώνας αποδίδεται στο γεγονός της συγχώνευσης του Ιδρύματος με το Διεθνές Πανεπιστήμιο, αλλά και στις αρκετές ενστάσεις από εργολάβους καθαριότητας επί του διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου.