Skip to main content

Παραμένει στον ΠΑΟΚ ο Μπράνκο με απόφαση Σαββίδη - Το σκεπτικό

Φρένο στο διαφαινόμενο μέχρι σήμερα διαζύγιο του Δικεφάλου του Βορρά με τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή έβαλε ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ

Δεν θα χωρίσουν τελικά οι δρόμοι του ΠΑΟΚ με τον Μάριο Μπράνκο, παρά το γεγονός πως ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής υπέβαλε την παραίτησή του μετά τον αποκλεισμό από το Europa League.

Ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, δεν θέλησε να αποφασίσει εν θερμώ και ζύγισε όλα τα δεδομένα για να καταλήξει στην οριστική του απόφαση.

Ο κ. Σαββίδης, σε επικοινωνία που είχε χθες με τους ιθύνοντες του συλλόγου, τους ανακοίνωσε ότι η παραίτηση του Μάριο Μπράνκο δεν γίνεται δεκτή, σύμφωνα με το PAOK24.com.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του Βορρά τόνισε ότι για την ευρωπαϊκή αποτυχία της ομάδας δεν φταίνει ένα άτομο και πως η ευθύνη είναι συλλογική, τόσο του ποδοσφαιρικού τμήματος όσο και της διοίκησης.

Όσον αφορά στον ίδιο τον Μάριο Μπράνκο, μετά από αυτή την εξέλιξη ξεκαθάρισε την πρόθεσή του να μείνει στην ομάδα και να δουλέψει προκειμένου η δύσκολη στιγμή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού να αποτελέσει μία κακή παρένθεση, την οποία ο ΠΑΟΚ θα αφήσει πίσω του.