Skip to main content

Παραμένει το τσουχτερό κρύο- Έως 13 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν. Το θερμόμετρο θα δείξει από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για την Τρίτη στην δυτική Ελλάδα και στα νοτιοανατολικά. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Σε Μακεδονία προβλέπεται καιρός αρχικά αίθριος, όμως βαθμιαία θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις. Στην Θράκη θα υπάρξουν νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Τοπικά θα σχηματιστεί παγετός τις πρωινές ώρες Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, ενώ στα ανατολικά θα φυσούν βορειοανατολικοί, εντάσεως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτ. Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα).

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς άνεμοι, που αργά το βράδυ θα γίνουν βορειοδυτικοί, 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Θα φυσούν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά το απόγευμα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.