Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
x

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην περιοχή δεν υπάρχει κανένα ενεργό μέτωπο από χθες το μεσημέρι, ωστόσο, παραμένει ισχυρή δύναμη

Να σβήσουν ακόμα και την τελευταία μικροεστία φωτιάς επιχειρούν και σήμερα οι πυροσβεστικές δυνάμεις, που βρίσκονται στην περιοχή της Σιθωνίας Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην περιοχή δεν υπάρχει κανένα ενεργό μέτωπο από χθες το μεσημέρι, ωστόσο, παραμένει ισχυρή δύναμη στο σημείο.

Στην περιοχή εξακολουθούν να επιχειρούν 70 οχήματα της Πυροσβεστικής με 160 πυροσβέστες, πεζοπόρα τμήματα, μηχανήματα της Περιφέρειας, του Στρατού, του Δήμου και της ΕΛΑΣ.

Όπως τόνισε στη Voria.gr o προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Κεντρικής Μακεδονίας Χαράλαμπος Στεργιάδης, η μεγάλη πυρκαγιά έκαψε περίπου 5.000 στρέμματα.

Χθες ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ευχαρίστηκε όλους για τη συνεργασία, ανακοινώνοντας πως η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

«Ευχαριστώ όλους τους φορείς για την εξαιρετική συνεργασία και συγχαρητήρια στην Πυροσβεστική για τις υπεράνθρωπες προσπάθειές της να προστατεύσουμε τις ζωές των συνανθρώπων μας», τόνισε ο Περιφερειάρχης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ