Skip to main content

Ένας παραμυθένιος χριστουγεννιάτικος... Cosmos (φωτο)

Το Mediterranean Cosmos έχει ήδη μπει στο κλίμα των εορτών και υποδέχεται τους πελάτες του με έναν λαμπερό και μοντέρνο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο.

Με έναν λαμπερό, μοντέρνο και πλούσιο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο υποδέχεται την εορταστική περίοδο το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη έχοντας ήδη μπει στο κλίμα των γιορτών και δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον για όσους θέλουν να κάνουν ευχάριστα τις αγορές τους.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων γίνεται ήδη αισθητό από την είσοδο όπου οι επισκέπτες μπαίνοντας στο εμπορικό κέντρο περνούν κάτω από μια αψίδα φτιαγμένη από αστέρια. Οικογένειες με παιδιά και παρέες περπατούν ανάμεσα στους διαδρόμους που είναι στολισμένοι με φωτάκια, ενώ μόλις σηκώσουν τα μάτια τους βλέπουν τα λαμπάκια να πέφτουν βροχή από το ταβάνι ανάμεσα σε Αγιοβασίληδες και κόκκινα στολίδια. Το θέαμα γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό και παραμυθένιο όταν κατεβαίνοντας ή ανεβαίνοντας τις κυλιώμενες σκάλες, τα φώτα μοιάζουν να τυλίγουν τον κόσμο που πηγαινοέρχεται. Τα καταστήματα συμβάλλουν στο εορταστικό κλίμα με τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τις εντυπωσιακές τους βιτρίνες, ενώ η ατμόσφαιρα ολοκηρώνεται με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες που αντηχούν παντού στον χώρο.

Εξίσου μαγευτικός είναι και ο εξωτερικός χώρος του Mediterranean Cosmos. Πολλοί επιλέγουν να βγάλουν φωτογραφίες μπροστά από τη λαμπερή υπερμεγέθη σφαίρα από φωτάκια ή να περπατήσουν κάτω από τη σειρά από αστέρια που σχηματίζουν μια φωτεινή πύλη.

Τα highlights ωστόσο του εορταστικού διάκοσμου είναι το γραμμένο με χρυσά γράμματα «Merry Christmas» και μια πυραμίδα από μεγάλες κόκκινες μπάλες που έχουν τοποθετηθεί στην τεχνητή λίμνη του Mediterranean Cosmos και τα οποία δεν σταματούν να μαγεύουν όσους περνούν από εκεί ή κάθονται στις καφετέριες και τα μπαρ απέναντι.

Στον δρόμο για το πάρκινγκ, μικροί και μεγάλοι σιγομουρμουρίζουν χριστουγεννιάτικους ρυθμούς αποδεικνύοντας πως λίγες μόλις εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα, μια βόλτα στο Μediterranean Cosmos σε βάζει για τα καλά στην ομορφιά των γιορτών.