Skip to main content

Παράνομο ποδοσφαιρικό στοίχημα στη Λάρισα

Με την κατηγορία της διενέργειας παράνομου ποδοσφαιρικού στοιχήματος συνελήφθη 59χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας, στο κέντρο της πόλης.
Με την κατηγορία της διενέργειας παράνομου ποδοσφαιρικού στοιχήματος συνελήφθη χθες το βράδυ από άνδρας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ένας 59χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας, στο κέντρο της πόλης.  Η Ασφάλεια είχε θέσει υπό επιτήρηση το κατάστημα εδώ και πολλές ημέρες και χθες, λίγο πριν τις 8 το βράδυ, ένας εκ των αστυνομικών της εμφανίστηκε ως πελάτης και ζήτησε να παίξει χρηματικό ποσό 100 ευρώ σε στοίχημα ποδοσφαιρικών αγώνων, στο διαδίκτυο.

Ο 59χρονος δέχθηκε τα χρήματα και ενώπιον του αστυνομικού μπήκε από ηλεκτρονικό υπολογιστή τον οποίο είχε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο διαδικτυακό τόπο εταιρίας στοιχημάτων όπου και κατέθεσε τα χρήματα ποντάροντας στα ποδοσφαιρικά παιχνίδια που του είχε ζητήσει ο αστυνομικός. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, υπήρξε έφοδος των αστυνομικών στο κατάστημα όπου και συνελήφθη. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 59χρονος ενεργούσε σε συνεννόηση με τους διαχειριστές του εν λόγω δικτυακού τόπου παίρνοντας ποσοστά από κάθε παράνομο στοίχημα, που παιζόταν στην καφετέριά του.