Skip to main content

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η είσοδος της Ελλάδας στην τελετή έναρξης

Η ελληνική αποστολή που αποτελείται από 44 αθλητές και αθλήτριες, μπήκε στο Ολυμπιακό στάδιο με ενθουσιασμό - Σε 11 αθλήματα η Ελλάδα.

Άνοιξε η αυλαία των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο και η Ελλάδα εισήλθε στο στάδιο με τον Θανάση Κωνσταντινίδη και την Αννα Ντέντα να κρατούν την ελληνική σημαία κατά την τελετή έναρξης.

Δείτε εδώ live την τελετή έναρξης

Η ελληνική αποστολή που αποτελείται από 44 αθλητές και αθλήτριες, μπήκε στο Ολυμπιακό στάδιο με ενθουσιασμό, χαρά και περηφάνια για τη συμμετοχή της στη διοργάνωση. Οι Ελληνες αθλητές αρχίζουν από την Τετάρτη (25/8) τις προσπάθειές τους για διάκριση, καθώς σήμερα πραγματοποιείται μόνο η τελετή έναρξης.

Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, που θα διεξαχθούν από τις 24 Αυγούστου ως τις 5 Σεπτεμβρίου 2021, η χώρα μας θα λάβει μέρος σε 11 αθλήματα. Στους αγώνες του Ριο, το 2016, η Ελλάδα είχε συγκεντρώσει 13 μετάλλια (5 χρυσά, 4 αργυρά, 4 χάλκινα), καταλαμβάνοντας την 24η θέση στον πίνακα μεταλλίων. Ήταν η δεύτερη καλύτερη θέση στην ιστορία της ελληνικής αποστολής, μετά την 20η στο Πεκίνο.