Skip to main content

Παρασκευόπουλος: Το κύριο θέμα της χώρας δεν είναι ο Πολάκης

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε ότι δεν έχει γίνει αρκετή συζήτηση για να καταλάβουμε ότι αυτά που έγιναν στη Συμφωνία είναι πολύ θετικά.

«Ο κοινωνικός διάλογος για τη "Συμφωνία των Πρεσπών" δεν είχε το βάθος και την ένταση που θα έπρεπε. Δεν έχει γίνει αρκετή συζήτηση για να καταλάβουμε ότι αυτά που έγιναν στη Συμφωνία είναι πολύ θετικά» δήλωσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής της Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παρασκευόπουλος, μιλώντας στο radio north 98 και την εκπομπή «Απ τα Βόρεια».

Αναφερόμενος στο debate που ζητά ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη ο κ Παρασκευόπουλος τόνισε ότι «ένας διάλογος όποτε και να γίνει είναι χρήσιμος. Μπορεί να μην έχει γίνει μέχρι τώρα ωστόσο θα ήταν χρήσιμο να αρχίσει».

Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε την υπόθεση Novartis λέγοντας ότι η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για τους ενόχους, ενώ μιλώντας για την επικείμενη πρόταση μομφής που πρόκειται να καταθέσει τη Δευτέρα η ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Κυμπουρόπουλο επισήμανε ότι ο Πρωθυπουργός με τη στάση που κράτησε θέλει να δώσει ένα μήνυμα ότι όπως και αν εκφράστηκε ο κ.Πολάκης το κύριο θέμα της χώρας δεν είναι ο τρόπος έκφρασης ενός υπουργού αλλά η πορεία των οικονομικών δεικτών που επηρεάζουν τη ζωή του πολίτη. «Απέναντι σε όλα αυτά πρέπει να γίνει μία διευρυμένη συζήτηση, που θα οδηγήσει και τη ΝΔ να δώσει απαντήσεις στον ελληνικό λαό για την πολιτική που πρέπει να ασκήσει», κατέληξε.