Skip to main content

Παρασκευόπουλος: Δεν προειδοποιήθηκα για τη συμμετοχή Παπαγεωργόπουλου

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρει ότι δεν γνώριζε για τη συμμετοχή του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου στην εκπομπή της TV100.

Με νέα δήλωση επανήλθε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος σχετικά με τη συμμετοχή του στην εκπομπή για τη δικαιοσύνη De Profundis στην TV100, που θα προβληθεί σήμερα το βράδυ και στην οποία φιλοξενείται η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκη Βασίλη Παπαγεωργόπουλο μετά την αποφυλάκισή του.

Μετά τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν, χθες με δήλωση του ο κ. Παρασκευόπουλος είπε μεταξύ άλλων πως δεν πρόκειται για συμμετοχή σε κοινό τραπέζι με τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο για τη συζήτηση θεμάτων της δικαιοσύνης αλλά για κατά μόνας συνεντεύξεις.

Ωστόσο με νέα δήλωση του σήμερα, λόγω των πολυάριθμων σχολίων για τη συγκεκριμένη εκπομπή δίνει «μια τελευταία απάντηση» διευκρινίζοντας ότι δεν γνώριζε για τη συμμετοχή του πρώην δημάρχου στην εκπομπή. 

«Είναι άλλο η συμμετοχή σε  διάλογο με ένα πρόσωπο και άλλο η προβολή του. Μετέχω σε διάλογο με τον καθένα,  αρκεί που έχει την ανθρώπινη ιδιότητα. Ως προς την προβολή του Β. Παπαγεωργόπουλου, για την οποία δεν είχα προειδοποιηθεί προσερχόμενος στην εκπομπή, διαχωρίζοντας δημόσια τη θέση και το λόγο μου προσπάθησα να δείξω ότι δεν είμαι  ελέφαντας», τόνισε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης.