Skip to main content

Παρασκευόπουλος για βιαστή στα Πετράλωνα: Δεν απολύθηκε με τον δικό μου νόμο

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης σημειώνει πως στην περίπτωση των Πετραλώνων η σχετική απόλυση έγινε το 2020, επί Νέας Δημοκρατίας.

Σκληρή απάντηση έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, «στον νέο κύκλο ψευδών που συνδέουν τον ανατριχιαστικό βιασμό στα Πετράλωνα με τον λεγόμενο ''νόμο Παρασκευόπουλου''», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Τα φερέφωνα της Νέας Δημοκρατίας επιμένουν να συκοφαντούν και να λερώνουν τη δημοκρατία, εκμεταλλευόμενα τον πόνο και την ανησυχία για τα θύματα των αποτρόπαιων εγκλημάτων στα Γλυκά Νερά και στα Πετράλωνα. Η αλήθεια όμως, ως συνήθως, τους εκθέτει. Ο “νόμος Παρασκευόπουλου” έχει λήξει αμετάκλητα από τις 28/8/2017», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο πρώην υπουργός.

«Οι απολύσεις κρατουμένων πάντοτε γίνονται με τη νομοθεσία που εκάστοτε ισχύει. Στην περίπτωση των Πετραλώνων η σχετική απόλυση έγινε το 2020, επί Νέας Δημοκρατίας. Η ευθύνη της τελευταίας για τη συστηματική διασπορά ψευδών είναι ιστορικά πρωτοφανής», καταλήγει.