Skip to main content

Παρασκευόπουλος: Η κυβέρνηση εξαπατά με «δήθεν νόμο Παρασκευόπουλου»

Ο πρώην υπουργός τονίζει ότι ενώ η ΝΔ κατήργησε τον νόμο, «ο φιλικός της τύπος χρεώνει καταδίκες που ακολούθησαν στη συνέχεια» σε αυτόν.

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, που ενώ, όπως τονίζει, «η ίδια κατήργησε και θεωρεί καταργημένο» τον νόμο Παρασκευόπουλου, μέσα μαζικής ενημέρωσης που χαρακτηρίζει φιλικά σε αυτήν χρεώνουν καταδίκες που ακολούθησαν της απόλυσης κρατουμένων στον εν λόγω νόμο.

«22 Απριλίου 2020: Απολύεται ένας κρατούμενος τα εγκλήματα του οποίου είναι λογικό να έχουν προκαλέσει αντίδραση και φόβο στον κόσμο. Μέσα ενημέρωσης προσκείμενα στην κυβέρνηση χρεώνουν την απόλυση στον νόμο Παρασκευόπουλου. Ποια είναι η αλήθεια;», τονίζει ο πρώην υπουργός.

«Αφού η Ν.Δ. στήριξε την προεκλογική της εκστρατεία σε ψεύδη για το «νόμο Παρασκευόπουλου», από τον Σεπτέμβριο του 2019, ανήγγειλε πανηγυρικά ότι πλέον τον κατήργησε και ενώ η ίδια τον θεωρεί κατηργημένο, ο φιλικός της τύπος χρεώνει καταδίκες που ακολούθησαν στη συνέχεια στον νόμο που δηλώνεται και είναι κατηργημένος», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Παρασκευόπουλος.

«Φαίνεται πως για κάποιους ούτε το ψέμα, ούτε η ντροπή έχουν όρια», καταλήγει.