Skip to main content

Παράσχος: «Στους 34 βαθμούς η παραμονή»

Δεν θα κινδυνέψει με υποβιβασμό ο Ηρακλής σύμφωνα με τον Γιώργο Παράσχο.

Μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (0-0) ο προπονητής του Ηρακλή, Γιώργος Παράσχος, με δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του δεν θα κινδυνέψει με υποβιβασμό.

Αναλυτικά:

«Έγινε ένα παιχνίδι πάρα πολύ κλειστό και ιδιαίτερα σκληρό από το ξεκίνημα. Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτή την ηρεμία που ζητούσαμε και δυστυχώς αρχίσαμε να ασχολούμαστε με τον διαιτητή και έτσι αποπροσανατολιστήκαμε. Ψάχναμε με βαθιές μπαλιές το κεφάλι του Γιάκομπ, ενώ οι αντίπαλοι αμυντικοί ήταν ψηλοί. Στο γήπεδό μας, μας λείπει η ηρεμία όταν παίζει κλειστά ο αντίπαλος. Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε και φάσεις. Πίστευα ότι θα συνεχίσουμε το καλό ημίχρονο στις Σέρρες αλλά δεν τα καταφέραμε. Εγώ νομίζω ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια είμαστε πιο καλοί. Στο γήπεδό μας πρέπει να λύσουμε αυτό το πρόβλημα».

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε ο Γιάκομπ:

«Δεν ήταν θέμα Γιάκομπ. Οι αμυντικοί μας ήταν διστακτικοί στο να γυρίσουν τη μπάλα. Τα λάθη που κάναμε στο πρώτο πεντάλεπτο, μας επηρέασαν. Δεν ξέρω αν επηρέασε την ομάδα η απουσία του Ντάνι, ο οποίοι δίνει πολλά στηρίγματα για να βγαίνει σωστά η μπάλα. Θα πρέπει όμως οι αμυντικοί να πάρουν περισσότερες πρωτοβουλίες».

Για το αν κινδυνεύει η ομάδα με υποβιβασμό:

«Δεν το πιστεύω αυτό. Όσο πιο γρήγορα όμως πάρουμε τους βαθμούς, τόσο περισσότερο θα απαλλαγούμε από το άγχος. Θεωρώ ότι με 34 βαθμούς, μία ομάδα εξασφαλίζει την παραμονή της».