Skip to main content

Παράταση για τις ενστάσεις στους δασικούς χάρτες Πυλαίας-Πανοράματος

Δόθηκε παράταση δυο μηνών (έως τις 31 Οκτωβρίου 2019) στη προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων κατά αναρτημένων δασικών χαρτών.

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο νόμος 4625/2019 με τίτλο «Ρυθμίσεις του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και άλλες επείγουσες διατάξεις», που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και διάταξη για τους αναρτημένους δασικούς χάρτες.

Με τη διάταξη του άρθρου 8 δίνεται παράταση δυο μηνών (έως τις 31 Οκτωβρίου 2019) στη προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων κατά αναρτημένων δασικών χαρτών για τις περιπτώσεις που εκείνη είχε εκπνεύσει στις 30 Αυγούστου 2019.

Η παράταση αφορά στις περιοχές, όπου οι δασικοί χάρτες αναρτήθηκαν από 19.10.2018 έως 01.03.2019, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και οι δημοτικές ενότητες του Πανοράματος και της Πυλαίας.

Ο δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη παρακαλεί τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν για τα περαιτέρω με τις υπηρεσίες του Δασαρχείου Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Δασών Θεσσαλονίκης ή να κάνουν κλικ στην ιστοσελίδα του Κτηματολογίου www.ktimatologio.gr