Τρίτη 7 Ιουλίου 2020
x

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ RUN TOGETHER THESSALONIKI

Το Run Together θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη, με εκκίνηση την Κυριακή 8 Μαρτίου, στις 11:00 το πρωί από τη νότια είσοδο της ΔΕΘ

Παράταση παίρνουν οι ηλεκτρονικές εγγραφές για το Run Together Thessaloniki 2020 μέχρι και την Τετάρτη 4 Μαρτίου στις 15:00.

Οι διοργανωτές καλούν τον κόσμο να ολοκληρώσει την εγγραφή του μέσω του https://register.runtogether.gr/ και να τρέξει παρέα την Κυριακή 8 Μαρτίου στο Run Together powered by INTERSPORT & SAUCONY που θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη, με εκκίνηση στις 11:00 το πρωί από τη νότια είσοδο της ΔΕΘ, στην πλατεία ΧΑΝΘ.

Στο Run Together στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού αλλά «να τρέξουμε μαζί, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας να διασκεδάσουμε, τρέχοντας».

«Τρέχουμε την Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) και στηρίζουμε τον “Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας & των Παιδιών τους” του Δήμου Θεσσαλονίκης»

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και ισότητας των Φύλων και της αντιδημαρχίας Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη της ΔΕΘ HELEXPO.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ