Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022
x

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Tην παράταση υποβολής αιτήσεων για διδακτορικές σπουδές για το Εαρινό Ακαδημαϊκό Εξάμηνο 2022 ανακοινώνει η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Tην παράταση υποβολής αιτήσεων για διδακτορικές σπουδές για το Εαρινό Ακαδημαϊκό Εξάμηνο του 2022 ανακοινώνει η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, η νέα προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι την Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 και αφορά τα προγράμματα Διδακτορικών Σπουδών στις Διεθνείς Σχέσεις και Ευρωπαϊκές Σπουδές και Διδακτορικών Σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για το Διδακτορικό Πρόγραμμα στη Νομική παραμένει μέχρι την Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022.

Τα προγράμματα, τα οποία προσφέρονται στην αγγλική και ελληνική γλώσσα, αποσκοπούν να προσφέρουν το ύψιστο επίπεδο επιστημονικής γνώσης και να προετοιμάσουν τους φοιτητές/τριες για σταδιοδρομία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και στην επιστημονική έρευνα στο πεδίο που θα επιλέξουν. Οι φοιτητές/τριες αναμένεται να εμπλακούν σε έρευνα αιχμής, θεωρητικά καινοτόμα και μεθοδολογικά άρτια, που να συνεισφέρει στη γνώση και την πρόοδο του πεδίου τους.

Οι προϋποθέσεις και διαδικασίες εισδοχής, καθώς και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κάθε πρόγραμμα δημοσιεύονται στους σχετικούς συνδέσμους στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ