Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021
x

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΒΟΣΚΟΤΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της ΠΚΜ για την παράταση προθεσμίας υποβολής αιτημάτων ανακατανομής βοσκοτόπων

Έως και τις 31 Ιανουαρίου 2019 παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή αιτημάτων χωροταξικής ανακατανομής των βοσκοτόπων, σύμφωνα με τη νέα τροποποιητική υπουργική απόφαση αρ. 2159/179798 (ΦΕΚ 6051/Β΄/2018), όπως γνωστοποιεί η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η προθεσμία αφορά στους κτηνοτρόφους που επιθυμούν να αλλάξουν την κατανομή του 2018.

Οι κτηνοτρόφοι μπορούν να προσέρχονται στις κατά τόπους αρμόδιες Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) του νομού όπου βρίσκεται η έδρα της εκμετάλλευσής τους, προκειμένου να λάβουν γνώση για την ισχύουσα κατανομή και να καταθέσουν τυχόν αιτήματα ανακατανομής. Αιτήματα που θα κατατεθούν μετά τις 31-01-2019 θα εξεταστούν κατά το επόμενο ημερολογιακό έτος αιτήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Τμήματα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Π.Ε. Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών, Χαλκιδικής και στο αντίστοιχο Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας Μ.Ε. Θεσσαλονίκης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ