Skip to main content

Παράταση των συμβάσεων έργου ζητά η νομαρχία Θεσσαλονίκης

Ψήφισμα για την παράταση των συμβάσεων έργου των εργαζομένων στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης μέχρι τις 30 Απριλίου εξέδωσε κατά πλειοψηφία το Νομαρχιακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης.
Την παράταση των συμβάσεων έργου, που λήγουν το επόμενο δίμηνο των εργαζομένων στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης μέχρι τις 30 Απριλίου ζητεί με ψήφισμά του το νομαρχιακό συμβούλιο Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρεται στο ψήφισμα, η διατήρηση των συμβάσεων είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία τωνυπηρεσιών της νομαρχίας Θεσσαλονίκης, καθώς έτσι θαδιασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συμπολιτών.

«Το νομαρχιακό συμβούλιο Θεσσαλονίκης προτείνει κατά πλειοψηφία την παράταση των συμβάσεων έργου των εργαζομένων στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης, οι οποίες έληξαν ή λήγουν εντός του πρώτου διμήνου του 2010, έως τις 30 Απριλίου 2010, κατά παρέκκλιση του άρθρου 14, παρ.2, του Ν. 3812/2009, για την κάλυψη επειγουσών υπηρεσιακών αναγκών», αναφέρεται στο ψήφισμα, με το οποίο ζητείται από το υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης να μεριμνήσει για την άμεση επίλυση του θέματος.