Skip to main content

Παράταση του αυστηρού lockdown σε τρεις δήμους της Κοζάνης έως 6 Ιανουαρίου

Οι τρεις δήμοι που παραμένουν σε lockdown είναι οι δήμοι Κοζάνης, Εορδαίας και Βοΐου, ενώ τα μέτρα θα ισχύουν μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

Παράταση του σκληρού lockdown σε τρεις δήμους της Κοζάνης αλλά και σε δύο δήμους της Δυτικής Αττικής ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορωνοϊό.

Οι τρεις δήμοι που παραμένουν σε lockdown είναι οι δήμοι Κοζάνης, Εορδαίας και Βοΐου, ενώ τα μέτρα θα ισχύουν μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Ταυτόχρονα αποφασίστηκε η άρση των επιπλέον μέτρων στους δήμους Σερβίων και Βελβεντού.

Στη Δυτική Αττική αποφασίστηκε παράταση των επιπλέον μέτρων στους δήμους της Ελευσίνας και του Ασπροπύργου έως και τις 6 Ιανουαρίου. Στη Μάνδρα αποφασίστηκε η άρση των επιπλέον μέτρων.

Ακόμη, στην τοπική κοινότητα Θεσπιών στη Βοιωτία, για την οποία αποφασίστηκε παράταση των περιοριστικών μέτρων χτες, ο κ. Χαρδαλιάς είπε ότι η κατάσταση βελτιώνεται και πως όλα τα ενεργά κρούσματα και οι επαφές τους έχουν στεγανοποιηθεί. Τα μέτρα στην περιοχή αυτή λήγουν την Πέμπτη το πρωί και δεν αναμένεται να χρειαστεί παράτασή τους.