Skip to main content

«Εντάξει»: Η διοίκηση Μπουτάρη κτίζει το μέλλον με δανεικά

«Η διοίκηση του δήμου σκοπεύει με άλλο ένα δάνειο, να καλύψει την ανυπαρξία της σε έργα υποδομής» σχολίασε η παράταξη «Εντάξει».

Κριτική στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης σχετικά με το θέμα της δανειοδότησεις άσκησε η παράταξη «Εντάξει» κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου.

«Η διοίκηση του δήμου σκοπεύει με άλλο ένα δάνειο, να καλύψει την ανυπαρξία της σε έργα υποδομής και να κτίσει το μέλλον της πόλης με δανεικά. Πολύ συνηθισμένη πρακτική για μια διοίκηση που θέλει να εμφανίζεται προοδευτική» σχολίασε η παράταξη, διά του εκπροσώπου της, δημοτικού συμβούλου, Σωκράτη Δημητριάδη.

«Το θηριώδες ύψος του ποσού, η υποθήκευση του μέλλοντος των Θεσαλονικέων για πάρα πολλά χρόνια, η μέχρι τώρα διαχείριση σοβαρών ζητημάτων από πλευράς διοίκησης και η αναγκαιότητα που φαίνεται να μας παρουσιάζει, η οποία είναι αντίθετη με την πραγματικότητα την οποία, ως τώρα υπερασπιζόταν όσο αφορά τα οικονομικά δεδομένα πυκνώνουν την ομίχλη και δημιουργούν πάρα πολλά ερωτηματικά» υπογράμμισε η παράταξη.

Σχετικά με το θέμα των χρεών του δήμου, οι «Εντάξει» χαρακτήρισαν «αντικρουόμενες θέσεις του δήμου». «Σταθερή και διαχρονική θέση των Εντάξει είναι η προάσπιση του δημοσίου και του δημοτικού συμφέροντος».