Skip to main content

Παράταξη Νοτοπούλου: Η καθαριότητα στη Θεσσαλονίκη επιδεινώνεται συνεχώς με ευθύνη Ζέρβα

Δριμύ κατηγορώ προς τη διοίκηση του δήμου και τον Κωνσταντίνο Ζέρβα εξαπολύει η παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» για το ζήτημα της Καθαριότητας.

Τη στήριξη τους στους εργαζόμενους της Καθαριότητας, οι κινητοποιήσεις των οποίων είναι σε εξέλιξη, εκφράζουν τα μέλη της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» με επικεφαλής την Κατερίνα Νοτοπούλου εξαπολύοντας παράλληλα πυρά προς τη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμα - Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται η αποχή στην Καθαριότητα-Προσφυγή στη Δικαιοσύνη εξετάζει ο δήμος

«Η καθαριότητα στη Θεσσαλονίκη επιδεινώνεται συνεχώς με ευθύνη της Διοίκησης του κ. Ζέρβα, όπως αναδεικνύεται σε όλες τις έρευνες της κοινής γνώμης που πραγματοποιούνται στον δήμο μας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ενώ μεταξύ άλλων τονίζεται πως οι υπηρεσίες καθαριότητας είναι υποστελεχωμένες.

«Ο κ. Ζέρβας αντί να φροντίσει για την αντιμετώπιση του φαινομένου, προτιμά να εκχωρεί σταδιακά κομμάτια του έργου σε ιδιώτες, όπως με την ανάθεση πλυσίματος των κάδων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί»:

«Η καθαριότητα στη Θεσσαλονίκη επιδεινώνεται συνεχώς με ευθύνη της Διοίκησης του κ. Ζέρβα, όπως αναδεικνύεται σε όλες τις έρευνες της κοινής γνώμης που πραγματοποιούνται στον δήμο μας.

Οι υπηρεσίες καθαριότητας είναι υποστελεχωμένες και ο κ. Ζέρβας αντί να φροντίσει για την αντιμετώπιση του φαινομένου, προτιμά να εκχωρεί σταδιακά κομμάτια του έργου σε ιδιώτες, όπως με την ανάθεση πλυσίματος των κάδων.

Εδώ και καιρό η Διοίκηση εμπαίζει τόσο το δημοτικό συμβούλιο, όσο και τους εργαζόμενους, αφού ενώ έχει υποσχεθεί επανειλημμένα ότι θα δώσει λύση στο πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών, της απόδοσης των ΜΑΠ στους εργαζόμενους που εκκρεμούν εδώ και χρόνια και της πληρωμής των δεδουλευμένων εξαιρέσιμων και νυχτερινών, δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα τίποτα.

Για αυτό τον λόγο οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε κινητοποιήσεις, με σκοπό να πιέσουν τη Διοίκηση να αναλάβει τις ευθύνες της.

Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και καλούμε τη Διοίκηση να σταματήσει τον εμπαιγμό, να ασχοληθεί με τα προβλήματα και να δώσει λύσεις».

Business Story
Off