Skip to main content

Παράταξη Νοτοπούλου: Η συνεδρίαση της 5ης Αυγούστου είναι άκυρη

Σκληρή επίθεση της παράταξης Νοτοπούλου προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης με αφορμή τη δια περιφοράς έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Σκληρή επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, με αφορμή τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δια περιφοράς εξαπολύει η παράταξη της Κατερίνας Νοτοπούλου, «Θεσσαλονίκη Μαζί».

Η δημοτική παράταξη, αφού κάνει λόγο για «αντιδημοκρατική διολίσθηση» και «αβίαστα λάθη» της δημοτικής αρχής, τονίζει: «Για εμάς, η Συνεδρίαση της 5ης Αυγούστου 2020 δεν έγινε ποτέ και οι αποφάσεις της είναι άκυρες».

Να σημειωθεί πως ήδη οι παρατάξεις «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη», «Πόλη Ανάποδα - Δύναμη Ανατροπής» και «Μένουμε Θεσσαλονίκη» έχουν ήδη ανακοινώσει την αποχή τους από τη σημερινή διαδικασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί»:

Η αντιδημοκρατική διολίσθηση στις διαδικασίες του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έχει τέλος.

Είναι εμμονή της Διοίκησης του Δήμου, και του Δημάρχου προσωπικά, να μην επιδιώκουν τη συναίνεση και τον διάλογο, αλλά την τακτική της αριθμητικής υπεροχής. Ο στόχος είναι προφανής. Να δείξουν ότι καθετί που προχωράει σ' αυτή την πόλη οφείλεται σ' αυτούς και καθετί που μένει πίσω οφείλεται στους άλλους.

Κύριε Ζέρβα, καταφέρατε -μέσα σε λίγες ώρες-να κάνετε αντικείμενο διχασμού ένα έργο που θα έδινε πνοή στην πόλη και η πόλη θα το αγκάλιαζε.

Κάνετε αβίαστα λάθη. Θα βρείτε μπροστά σας τον διχασμό. Εκεί οδηγεί ο «ξερολισμός».

Η Θεσσαλονίκη κ. Ζέρβα είναι μία. Δεν υπάρχει η δική σας και η δική μας. Αν εσείς επιλέγετε να είστε Δήμαρχος ορισμένων Θεσσαλονικέων, είναι δικαίωμά σας. Εμείς θα επιμείνουμε στην προάσπιση του συλλογικού συμφέροντος και της Δημοκρατίας.

Ίσως αυτές οι διαπιστώσεις να μην λένε τίποτε στο «εγώ» σας. Ωστόσο, να γνωρίζετε πως Δήμαρχος χωρίς Δημοτικό Συμβούλιο δεν υπάρχει.

Καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορείτε ούτε να μας ακούτε κ. Ζέρβα ,εφόσον, ευτυχώς για σας ,ο κορωνοϊός σας απάλλαξε από το να μας βλέπετε. Δεν αντέχετε στον διάλογο, δεν αντέχετε τον διάλογο.

Νομίζετε ότι ψηφίζοντας δύο αποφάσεις ,ξεμπερδεύετε και «πουλάτε εκδούλευση» στον κ. Μητσοτάκη εν όψει ΔΕΘ.

Νομίζετε...  Οι αποφάσεις για την ΔΕΘ και τον ΟΑΣΘ θα στοιχειώνουν την Διοίκησή σας. Θα φροντίσουμε γι΄ αυτό οι «φιμωμένοι». Θα φροντίσει ο λαός της πόλης.

Διεκδικείτε με επιτυχία τον τίτλο του πιο αυταρχικού και αντιδημοκρατικού Δημάρχου που πέρασε ποτέ.

Για εμάς, η Συνεδρίαση της 5ης Αυγούστου 2020 δεν έγινε ποτέ και οι αποφάσεις της είναι άκυρες.