Skip to main content

Χαλκιδική: Παράτησαν λεκάνες τουαλέτας κοντά σε παραλία

Μήνυμα μηδενικής ανοχής στέλνει η δημοτική αρχή με ανακοίνωσή της ενώ προειδοποιεί και με αυστηρά πρόστιμα τους παραβάτες.

Έκαναν ανακαίνιση και πέταξαν περίπου δέκα λεκάνες τουαλέτας σε δρόμο στη Χαλκιδική. Το περιστατικό αυτό σημειώθηκε κοντά σε παραλία της Ν. Ποτίδαιας, στον δήμο Νέας Προποντίδας, στη Χαλκιδική.

Μήνυμα μηδενικής ανοχής στέλνει η δημοτική αρχή με ανακοίνωσή της ενώ προειδοποιεί και με αυστηρά πρόστιμα τους παραβάτες.

Ο δήμαρχος Μανώλης Καρράς κάνει λόγο για ανευθυνότητα, σημειώνοντας πως η ανοχή έχει και τα όριά της.

«Καθημερινά η υπηρεσία καθαριότητας καταβάλλει τεράστια προσπάθεια, για να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός μεγάλου δήμου, χωρίς την ενίσχυση με εποχικό προσωπικό. Όμως η ανευθυνότητα κάποιων δεν ανεκδιήγητη. Η υπομονή και η ανοχή έχουν τα όρια τους. Τα λόγια είναι φτωχά και η εικόνα “μιλάει” από μόνη της. Μηδενική ανοχή στο εξής της δημοτικής αρχής σε όσους δεν σέβονται το περιβάλλον, τον κόπο για καθαριότητα του δήμου αλλά κυρίως δεν σέβονται τους συμπολίτες τους. Η λογική “ανακαινίζω και πετάω ότι μου περισσεύει” τελειώνει εδώ και τα πρόστιμα για τους παραβάτες θα είναι αυστηρά», σημειώνεται στην ανακοίνωση του δήμου.