Skip to main content

Παρέδωσε τα ιατρικά μηχανήματα στο ΑΧΕΠΑ ο ΠΑΟΚ (φωτο + video)

Παίκτες του «Δικεφάλου» συνοδευόμενοι από τον γιατρό, Μανώλη Παπακώστα βρέθηκαν στο νοσοκομείο για την επίσημη παράδοση των μηχανημάτων.

Η επίσημη τελετή παράδοσης των ιατρικών μηχανημάτων, χορηγίας του Ιβάν Σαββίδη και του PAOK Action πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο ΑΧΕΠΑ.

Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ αποτελούμενη από τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη, Δημήτρη Λημνιό, Δημήτρη Πέλκα και Δημήτρη Γιαννούλη μαζί με τον γιατρό της ομάδας, Μανώλη Παπακώστα επισκέφθηκε το τμήμα της Α’ Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του ΑΠΘ του νοσοκομείου και ξεναγήθηκαν από τον Δρ. Ιωάννη Κωνσταντινίδη στα εργαστήρια και στους χώρους της κλινικής.

Σύμφωνα με τη Nova, ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου» ανέφερε σχετικά:

«Είναι χαρά μας που δώσαμε το παρών και ως άτομα, και ως εκπρόσωποι του συλλόγου. Είναι πάρα πολύ ωραίο να βοηθάμε ως οργανισμός. Ο κύριος Σαββίδης έχει κάνει πάρα πολλά για το ΑΧΕΠΑ, όπως τώρα με την δωρεά των μηχανημάτων. Δείχνει το κοινωνικό πρόσωπο τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του κυρίου Σαββίδη. Η αλληλεγγύη και η βοήθεια στον συνάνθρωπο είναι αυτά που μετρούν στην εποχή μας.

Είδαμε πολλούς ασθενείς, πολλά παιδιά που μας δείχνουν καθημερινά την αγάπη τους και εμείς προσπαθούμε να βοηθάμε όσο μπορούμε. Νομίζω ότι η παρουσία μας βοηθάει στο ψυχολογικό παράγοντα. Τιμή μας να μπορούμε να βοηθάμε τον κόσμο αυτό, έστω και στο ελάχιστο».