Skip to main content

Παρέμβαση εισαγγελέα για τους απεργούς στη Θεσσαλονίκη

Εντολή για σχηματισμό δικογραφιών, σε βάρος ατόμων, που παρεμποδίζουν τη διέλευση φορτηγών και βυτιοφόρων ιδιωτών και εταιριών καυσίμων από και προς τα διυλιστήρια Θεσσαλονίκης, έδωσε το μεσημέρι στις
Εντολή για σχηματισμό δικογραφιών, σε βάρος ατόμων, που παρεμποδίζουν τη διέλευση φορτηγών και βυτιοφόρων ιδιωτών και εταιριών καυσίμων από και προς τα διυλιστήρια Θεσσαλονίκης, έδωσε το μεσημέρι στις αστυνομικές αρχές ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης, Ευάγγελος Μαδεμλής.

Αντιδρώντας στην απελευθέρωση της αγοράς μεταφορών, οι ιδιοκτήτες βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης, που έχουν κατέλθει σε απεργία διαρκείας, δημιουργούν προσκόμματα στην ελεύθερη διέλευση και ανεφοδιασμό των οχημάτων ιδιωτικής χρήσης από και προς τα διυλιστήρια.

Πάντως, ο πρόεδρος του σωματείου των απεργών, Γιάννης Γιαβρίδης, αρνήθηκε νωρίτερα ότι πραγματοποιείται αποκλεισμός των εγκαταστάσεων φόρτωσης. Μεμονωμένες φορτώσεις βυτιοφόρων και φορτηγών ιδιωτικής χρήσης, με μικρές ποσότητες καυσίμων και LPG (υγροποιημένο αέριο) πραγματοποιήθηκαν χθες.