Skip to main content

Κυριζίδης για Ικτίνου: Επικίνδυνη η ανεπάρκεια του Μπουτάρη

Ο υποψήφιος δήμαρχος με την νέα παράταξη «Θεσσαλονίκη Θετικά» αναφέρει ότι τα έργα ανάπλασης θα έπρεπε να είχαν γίνει μέσα στο καλοκαίρι.

Κριτική στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης ασκεί με ανάρτησή του στο Facebook ο υποψήφιος δήμαρχος με την νέα παράταξη «Θεσσαλονίκη Θετικά», Μάκης Κυριζίδης.

Η κριτική του αφορά το ζήτημα των έργων ανάπλασης που ξεκίνησαν στον πεζόδρομο της Ικτίνου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, την ημέρα του αγιασμού των σχολείων, παρά το γεγονός ότι στο σημείο λειτουργεί σχολικό συγκρότημα (δείτε εδώ).

«Την πολιτική ανεπάρκεια της Διοίκησης Μπουτάρη την αναδεικνύουμε, όταν όμως τα αποτελέσματα της ανεπάρκειας καθίστανται επικίνδυνα για τα παιδιά, τα δεδομένα αλλάζουν», σχολιάζει ο κ. Κυριζίδης και προσθέτει:

«Μια ανάπλαση που σύμφωνα με τους διοικούντες θα διαρκέσει 3 μήνες, αντί να γίνει το θέρος ξεκινά στον αγιασμό των σχολείων! Βάζοντας μαθητές γονείς να πραγματοποιούν σλάλομ, δημιουργώντας ηχορύπανση στο περιβάλλοντα χώρο του σχολείου και νεκρώνοντας τον Σεπτέμβριο (έναν από τους καλύτερους μήνες) για τις επιχειρήσεις, οι οποίες περιμένουν εδώ και 1,5 χρόνο».

«"Άλαλα τα χείλη των ασεβών"! Η συνέχεια, θεσμικά, στο δημοτικό συμβούλιο», καταλήγει ο ίδιος.