Skip to main content

Κιλτίδης: Δεν εκχωρείται το «είναι» μας - Κλοιός στο κέντρο εξουσίας

Η συνείδηση δεν βιάζεται και δεν εκχωρείται το «είναι» μας, υπογραμμίζει σε μήνυμά του ο πρώην υφυπουργός Κωνσταντίνος Κιλτίδης

Δεν γονατίζουμε, αναφέρει σε μήνυμά του για τη συμφωνία της κυβέρνησης με αυτή της ΠΓΔΜ για το ονομοτοδοτικό της γειτονικής χώρας ο πρώην υφυπουργός επί κυβερνήσεως Κ. Καραμανλή, Κωνσταντίνος Κιλτίδης, καλώντας σε «οργάνωση και αγώνα για τη Μακεδονία».

«Να αγωνισθούμε και να νικήσουμε δημοκρατικά. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι άμεσοι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιστημονικών , Πολιτιστικών και Επαγγελματικών Ενώσεων. Να ηγηθούν και να καθοδηγήσουν τον αγώνα για την συνταγματική αντίσταση των πολιτών εναντίον μειοδοτών και ανιστόρητων. Η συνείδηση δεν βιάζεται και δεν εκχωρείται το «είναι» μας. Όχι όμως άλλα λάθη και ματαιότητες. Είπα ξεκάθαρα, ότι είναι λάθος οι αποσματικές κοινοτοποιήσεις και δεν εισακούσθηκα. Χτύπημα που δεν σκοτώνει, δυναμώνει. Με θεσμοθετημένους μπροστάρηδες, ασφυκτικός κλοιός στο κέντρο εξουσίας. Φωνή λαού, οργή θεού της Πατρίδος. Παύση κάθε διαδικασίας ή παραίτηση και εκλογές. Εδώ γεννήθηκε η δημοκρατία και η εθνική συνείδηση. Όσοι ζωντανοί!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κιλτίδης σε σχόλιό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.