Skip to main content

Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Ευαγγελάτου και της Στεφανίδου (vid)

Τρικάκια και μπογιές πέταξε ο φεμινιστικός τομέας του Ρουβίκωνα στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου.

Παρέμβαση στο σπίτι του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου στην Κηφισιά, πραγματοποίησε ο Φεμινιστικός τομέας του Ρουβίκωνα.

Την παρέμβαση γνωστοποίησαν σε ανάρτηση στο Facebook, ενώ σημείωνεται ότι πέταξαν φέιγ βολάν έξω από το σπίτι των δυο δημοσιογράφων και έβαψαν τον εξωτερικό χώρο με κόκκινη μπογιά.

Στο κείμενο που συνοδεύει την ανάρτηση, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως αφορμή στάθηκαν τα σχόλια της Τατιάνας Στεφανίδου στην υπόθεση Λιγνάδη αλλά και το περιστατικό με το τροχαίο στην Βουλή, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο νεαρός μοτοσυκλετιστής.

Επίσης γίνεται αναφορά και σε παλαιότερες υποθέσεις όπως αυτή του Ζακ Κωστόπουλου και της Ελένης Τοπαλούδη.

«Έχουν διαλέξει πλευρά και μάλιστα τη λάθος πλευρά. Εμείς επιλέγουμε να σταθούμε στο πλευρό εκείνων που πήγαν κόντρα στον φόβο και τη στοχοποιήση και επέλεξαν να σπάσουν την σιωπή τους και να εκθέσουν πρόσωπα της τηλεοπτικής βιομηχανίας και του θεάτρου που μέχρι πρότινος θεωρούσαν τους εαυτούς τους άτρωτους και είχαν επαναπαυθεί στην ασφάλεια της εξουσίας που τους παρείχε η θέση τους. Είμαστε με την πλευρά του Δικαίου και θα παλέψουμε για να μην μπορούν να σταθούν πουθενά τα αμετανόητα καθάρματα και οι απολογητές τους» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Ρουβίκωνας.