Skip to main content

Παραίτηση Γαλατσόπουλου ζήτησε με εξώδικο ο Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι ζητούν μέσω ανακοίνωσης, την άμεση παραίτηση του προέδρου αλλά και της νομικής συμβούλου του ΕΣΑΚΕ, Ελένης Γονιδάκη.

Εξώδικο στον ΕΣΑΚΕ ζητώντας από τον πρόεδρο, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο και τη νομική σύμβουλο, Ελένη Γονιδάκη να παραιτηθούν άμεσα απέστειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ερυθρόλευκη» ανακοίνωση:

«Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός απέστειλε σήμερα (17/05) εξώδικη επιστολή στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε., με την οποία κάλεσε τον Σύνδεσμο να ανακαλέσει την παράνομη επικύρωση του πίνακα βαθμολογικής κατάταξης της Κανονικής Περιόδου του Πρωταθλήματος και να αναβληθεί άμεσα η έναρξη των πλέι-οφ.

Ταυτόχρονα, ζήτησε την άμεση παραίτηση του Προέδρου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., Ευάγγελου Γαλατσόπουλου και της Νομικής Συμβούλου, Ελένης Γονιδάκη, για όσα αναληθή και παραπλανητικά δήλωσαν εν γνώσει τους κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., κατευθύνοντας, με αυτόν τον τρόπο, τα μέλη να προβούν στη λήψη της σχετικής απόφασης.

Για ακόμη μία φορά, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δηλώνει πως επιφυλάσσεται να στραφεί νομικά εναντίον κάθε νομικού και φυσικού προσώπου για την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων της ομάδας μας».