Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019
x

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ Ο ΓΑΒΟΤΣΗΣ

Μετά τη βαριά ήττα που γνώρισε από τον Παντελή Τσακίρη ο Αστέριος Γαβότσης με δήλωσή του προχώρησε σε δήλωση αποχώρησής του.

Σε αποχώρηση από την αυτοδιοίκηση προχωρά ο απερχόμενος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης παραιτούμενος από την ηγεσία της παράταξης του «Πολιτεία με Όραμα» μετά την βαριά ήττα του στον β' γύρο των εκλογών από τον Παντελή Τσακίρη.

Ο κ. Γαβότσης στη δήλωση του επισημαίνει ότι: «σήμερα ο λαός μίλησε. Συγχαρητήρια στον νικητή κ. Παντελή Τσακίρη. Ευχαριστώ πολύ όσους όσοι συμπορεύτηκαν μαζί μου σε αυτήν την εκλογική μάχη. Σήμερα είναι μια μέρα γενναίων αποφάσεων. Μετά από 18 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς στον τόπο που αγαπώ, προσφοράς από θέσεις πρώτης ευθύνης, ήρθε η ώρα να αφήσω χώρο σ' άλλους. Ήρθε η ώρα να παραδώσω την ευθύνη της παράταξης «Πολιτεία με Όραμα».

Το ταξίδι μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ήταν συναρπαστικό, παραγωγικό, δημιουργικό.

Ήταν γιατί πολλά έργα του δήμου μας έχουν και θα έχουν την υπογραφή μου. Ήταν γιατί έχτισα πολλές φιλίες ζωής.

Μα πάνω απ' όλα ήταν γιατί πήρα μεγάλη αγάπη από σας. Στέλνω μια αγκαλιά ευγνωμοσύνης στους συνεργάτες μου, που όλα αυτά τα χρόνια αποτέλεσαν για μένα πηγή δύναμης. Στέλνω μια αγκαλιά περηφάνειας στους συμπολίτες μου οι οποίοι μ' εμπιστεύτηκαν όλο αυτά το χρόνια. Η ζωή πάντα προχωράει. Εύχομαι καλή τύχη σ' όλες και σ' όλους, καλή τύχη και στον δήμο Ωραιοκάστρου».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ