Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΣΑΛΙΔΗΣ

Ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή από το διοικητικό συμβούλιο.

Την παραίτησή του από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ υπέβαλε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου ο Φίλιππος Τσαλίδης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνέχεια της αποδοχής της παραίτησης ευχαρίστησε τον κ. Τσαλίδη για τη συνεισφορά του στην εταιρεία καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι την ανάληψη της θέσης του κ. Τσαλίδη προσωρινά αναλαμβάνει ο Πρόεδρος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., καθηγητής Dario Lo Bosco, εν αναμονή της σύγκλησης της Συνέλευσης των Μετόχων, με την οποία θα ανασυγκροτηθεί σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να ορισθεί ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος.

Επιπλέον, ο κ. Luca Zuccala αναλαμβάνει το ρόλο του Διευθυντή Λειτουργίας Μεταφορών, στο πλαίσιο διασφάλισης υψηλής ποιότητας και ασφάλειας, γεγονός που αποτελεί θεμελιώδη δέσμευση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.  

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. συνεχίζει με συνέπεια το επιχειρησιακό της πλάνο με στόχο να αποτελέσει την πρώτη επιλογή βιώσιμων, ολοκληρωμένων μεταφορών στην Ελλάδα, δημιουργώντας παράλληλα ένα συνεχώς αποδοτικότερο πλαίσιο μεταφορών μηδενικού αποτυπώματος στο περιβάλλον. Ειδικότερα, για το αμέσως επόμενο διάστημα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. προσβλέπει σε σημαντικές συνέργειες με τις Κυβερνητικές Αρχές και τα αρμόδια Υπουργεία ώστε να επιταχυνθεί η ανανέωση του στόλου οχημάτων με νέα τρένα υδρογόνου καθώς και η εφαρμογή ενός συστήματος car και bike sharing που θα συνδέει αρμονικά τον σιδηρόδρομο με τις πόλεις», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ