Τρίτη 26 Μαΐου 2020
x

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ TV100

Ο δημοσιογράφος, Λάζαρος Θεοδωρακίδης, υπέβαλε την παραίτησή του ύστερα από 3,5 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στα ηνία του καναλιού.

Την παραίτησή του αιφνιδίως ύστερα από 3,5 χρόνια στην καίρια θέση της διεύθυνσης της δημοτικής τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV100, υπέβαλε ο δημοσιογράφος, Λάζαρος Θεοδωρακίδης.

Ο κ. Θεοδωρακίδης, που συνέβαλε στην αναβάθμιση της TV100 στο διάστημα που είχε τα ηνία της δημοτικής τηλεόρασης και απέτρεψε και με προσωπική προσπάθεια τον αιφνίδιο… θάνατο του καναλιού, κινητοποιώντας, μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους και τη διοίκηση του σταθμού, την κοινωνία της Θεσσαλονίκης γι’ αυτό το σκοπό, στην επιστολή παραίτησής του επικαλείται προσωπικούς λόγους.

«Ακριβώς 3,5 χρόνια πριν αποδέχτηκα την πρόσκληση – πρόκληση να αναλάβω τη Διεύθυνση της TV100 – Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης. Σήμερα αποχωρώ υποβάλλοντας την παραίτησή μου. Ευχαριστώ όλους όσοι στήριξαν γενναιόδωρα την προσπάθειά μου. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλα τα στελέχη, καθώς και σε όλους τους συναδέλφους Δημοσιογράφους, Τεχνικούς και Διοικητικούς της ΔΕΠΘΕ. Keep watching TV100! Βλέπετε τον παλμό της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας! Θα τα λέμε και πάλι. Δε χανόμαστε. Πάμε γι’ άλλα…», αναφέρει στη σχετική ανάρτησή του στο Facebook.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ