Skip to main content

Την παραίτηση του υπέβαλε μετά το ντέρμπι ο Νίκος Παπαδόπουλος!

Μας χάλασε το παιχνίδι η αποβολή, κάναμε μεγάλη προσπάθεια, έστω και με 10 παίκτες απέναντι σε μια καλή ομάδα,υπογράμμισε ο προπονητής των κυανολεύκων

Την παραίτησή του στη διοίκηση του Ηρακλή αποκάλυψε πως έθεσε ο προπονητής των κυανολεύκων, Νίκος Παπαδόπουλος μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης ο τεχνικός του Γηραιού έκανε μια απλή τοποθέτηση για το παιχνίδι, τόνισε πως δεν θα δεχθεί ερωτήσεις και υπογράμμισε πως έχει θέσει την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος:

«Νομίζω ότι το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε έπαιξε σημαντικό ρολό στην έκβαση του αγώνα, χάλασε τα σχέδια μας, θέλαμε να βάλουμε περισσότερο άγχος στον ΠΑΟΚ. Μας χάλασε το παιχνίδι όμως και η αποβολή. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, έστω και με 10 παίκτες απέναντι σε μια καλή ομάδα.

Ακόμα και οι λίγες ευκαιρίες που μπορέσαμε να κάνουμε, κοπήκανε είτε από τους παίκτες του ΠΑΟΚ είτε κατά την άποψη μου, από λάθος του διαιτητή. Δεν ξέρω αν είναι λάθος, θα το δούμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Πήρα μια απόφαση, μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, δεν θα δεχτώ ερωτήσεις, θέτω την παραίτηση μου στη διάθεση της».