Skip to main content

Παρών στις διεργασίες για τον δήμο Θεσσαλονίκης δηλώνει ο Κούβελας

«Είμαι παρών στις διεργασίες που έχουν ξεκινήσει και οι οποίες θα είναι πάρα πολύ έντονες τις επόμενες ημέρες», τόνισε ο δημοτικός σύμβουλος.

Παρών στις διεργασίες για τη μάχη των εκλογών στον δήμο Θεσσαλονίκης δήλωσε ξεκάθαρα σήμερα ο Δημήτρης Κούβελας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον Σκάι. «Είμαι παρών στις διεργασίες που έχουν ξεκινήσει και οι οποίες θα είναι πάρα πολύ έντονες τις επόμενες ημέρες και εκφράζω το έντονο ενδιαφέρον για το μέλλον της πόλης και του δήμου Θεσσαλονίκης», τόνισε χαρακτηριστικά ο δημοτικός σύμβουλος των «Εντάξει» Δημήτρης Κούβελας.

Όπως είπε ο ίδιος μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Μπουτάρη ότι δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές «το κοντέρ μηδένισε και όσοι είχαν επενδύσει σε νέα υποψηφιότητά του άρχισαν να ψάχνονται και εκείνοι». «Οι πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, οι πολίτες της Θεσσαλονίκης αναζητούν πρόσωπα που θα θέλανε να δούνε στη μάχη των εκλογών και σε λίγο αφού καταλήξει η περίοδος των διεργασιών θα πρέπει πλέον να συζητάμε πέρα από το πρόσωπο του υποψηφίου για πρόγραμμα και ιδέες για την επόμενη ημέρα», είπε ακόμη ο κ.Κούβελας.

Ο γιος του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Σωτήρη Κούβελα είχε εκφράσει με ανάρτησή του στο Facebook το ενδιαφέρον του λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Μπουτάρη ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμη: Έμμεση ανακοίνωση υποψηφιότητας Κούβελα για τον δήμο Θεσσαλονίκης