Skip to main content

Πάρος: Καταγγελία σοκ για άγριο ξυλοδαρμό 15χρονης από τη γιαγιά της

Το κορίτσι έπεσε θύμα βάναυσου ξυλοδαρμού από τη γιαγιά της με την οποία ζει, καθώς η βιολογική της μητέρα δεν βρίσκεται στο νησί

Σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας στην Πάρο με θύμα ένα 15χρονο κορίτσι και θύτη την γιαγιά της.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο το κορίτσι έπεσε θύμα βάναυσου ξυλοδαρμού από τη γιαγιά της με την οποία ζει μαζί με το αδερφάκι της. Ειδικότερα, όπως αναφέρει το cycladeslive.gr, η μικρή ζει με τη γιαγιά, τον παππού και το αδερφάκι της, καθώς η βιολογική της μητέρα δεν βρίσκεται στο νησί. Η 15χρονη κακοποιείται συστηματικά από τη γυναίκα που έχει την επιμέλειά της και μάλιστα με πολύ βάναυσο τρόπο.

Σύμφωνα με την καταγγελία που φιλοξενεί το τοπικό μέσο υπάρχουν σημάδια στο κορμί του παιδιού, (υπάρχουν και σχετικές φωτογραφίες) από το ξύλο και τη σωματική κακοποίηση που υπέστη για μία ακόμη φορά.

Η τοπική κοινωνία γνωρίζει τι γίνεται, όμως ο παππούς της μικρής φέρεται να απειλεί κόσμο με καραμπίνα για να μη μιλήσει ή για να μείνει μακριά από τα παιδιά.

Για το θέμα έχουν ενημερωθεί τόσο η Αστυνομία όσο και η Πρόνοια και το μόνο που μένει είναι να γίνει επίσημη μήνυση για να ξεκινήσουν οι τυπικές διαδικασίες.