Κυριακή 29 Μαρτίου 2020
x

ΠΑΡΟΣ: ΝΕΚΡΟΣ 68ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΒΓΑ ΜΕ ΙΤΑΛΟΥΣ

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος 68χρονος, κάτοικος Πάρου, τους έκανε την παρατήρηση γιατί πέρασαν με το αμάξι και σήκωσαν… σκόνη

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάρου για τον άδικο χαμό ενός 68χρoνου άνδρα.

O 68χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί σε Νοσοκομείο της Αθήνας, αφού είχε τραυματιστεί το μεσημέρι της Κυριακής σοβαρά στο κεφάλι, ύστερα από διαπληκτισμό με Ιταλούς τουρίστες, στη Νάουσα της Πάρου.

Όπως μεταδίδει το Cyclades24.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο 68χρονος τους έκανε την παρατήρηση γιατί πέρασαν με το αμάξι και σήκωσαν… σκόνη. Τότε οι δύο Ιταλοί ηλικίας 42 και 44 ετών, βγήκαν από το αμάξι και στράφηκαν με ύβρεις και απειλές εναντίον του. Ένας απ’ αυτούς τον έσπρωξε με δύναμη, με αποτέλεσμα ο 68χρονος Παριανός να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και να διακομισθεί σε Νοσοκομείο της Αθήνας, ωστόσο οι δυνάμεις του τον πρόδωσαν και κατέληξε σήμερα το πρωί βυθίζοντας στο πένθος ένα ολόκληρο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, οι Ιταλοί προσπάθησαν να φύγουν από τη χώρα, ωστόσο η αστυνομία τους συνέλαβε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ