Skip to main content

Παρουσία Όλγας Κεφαλογιάννη η συνεδρίαση της ΝΔ Θεσσαλονίκης

Συνεδρίαση της Διοικούσας της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη παρουσία των Κεφαλογιάννη και Μάρκου. Το μπέρδεμα με τις προσκλήσεις.

Ειδική συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, παρουσία της περιφερειακής τομεάρχη Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, Όλγας Κεφαλογιάννη, πραγματοποιήθηκε και μάλιστα παρουσία της νέας βουλευτή του κόμματος Κατερίνας Μάρκου.

Αυτή την ώρα μάλιστα είναι σε εξέλιξη η συνεδρίαση για θέματα Πολιτισμού, που επίσης είναι αρμοδιότητας της κ. Κεφαλογιάννη, παρουσία πολλών στελεχών του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. Πάντως, ένα μπέρδεμα υπήρξε, καθώς παριστάμενα μέλη κάνουν λόγο για συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος με τη διευρυμένη μάλιστα σύνθεση του οργάνου, την ώρα που μέλη της Πολιτικής Επιτροπής για παράδειγμα δεν είχαν καν ενημερωθεί, ούτε είχαν λάβει πρόσκληση από τη Διοικούσα, παρά μόνο μια πρόσκληση για να παραστούν σε συνεδρίαση για πολιτιστικά ζητήματα στις 18.00’ από την κ. Κεφαλογιάννη.

Η σχετική ανακοίνωση πάντως της Διοικούσας έκανε λόγο για κανονική συνεδρίαση του οργάνου υπό την προεδρία του προέδρου του, Αντώνη Γυφτόπουλου, στην οποία θα παραστεί και η κ. Κεφαλογιάννη. Σε κάθε περίπτωση, μια μέρα μετά την ημέρα της γυναίκας, η ΝΔ Θεσσαλονίκης υποδέχεται δυο γυναίκες βουλευτές.