Skip to main content

Παρουσία Πιτσιόρλα η υπογραφή συνεργασίας ΕΚΕΤΑ-ΥΠΟΙΑΝ αύριο στη Θέρμη

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 στις εγκαταστάσεις του Εθνικό Κέντρο Έρευνας Τεχνολογικής Ανάπτυξης στη Θέρμη στις 12.00.

Μνημόνιο Συνεργασίας πρόκειται να υπογράψουν το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) και το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης (ΥΠΟΙΑΝ) στο πλαίσιο σχετικής εκδήλωσης. Το Μνημόνιο, αναφέρει σχετική ανακοίνωση, σηματοδοτεί την αμοιβαία πρόθεση των δύο πλευρών να συνεργαστούν, με στόχο την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και τη βελτίωση της διεθνούς ανταγωνιστικότητας της χώρας.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΤΑ στη Θέρμη στις 12.00. Το «παρών» θα δώσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης κ. Στέργιος Πιτσιόρλας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απευθυνθεί χαιρετισμός από τον Υπουργό, θα παρουσιαστούν οι ερευνητικές δραστηριότητες του ΕΚΕΤΑ από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου, κ. Αθανάσιο Γ. Κωνσταντόπουλο, ενώ στη συνέχεια θα παρουσιαστεί και θα υπογραφεί το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ ΥΠΟΙΑΝ - EKETA. Τέλος, θα ακολουθήσει ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΤΑ.