Skip to main content

Η τοπική αυτοδιοίκηση του μέλλοντος στο OTS Forum στα Ιωάννινα

Συνολικά συμμετείχαν πάνω από 500 άτομα εκπροσωπώντας περισσότερους από 100 Φορείς του Δημοσίου και έγιναν πάνω από 40 εισηγήσεις σε 4 συνεδρίες.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 7, 8 και 9 Νοεμβρίου στα Ιωάννινα το 11ο OTS FORUM, χορηγός του οποίου ήταν και η Voria.gr.

Στο Forum, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, παρευρέθηκαν ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιος Γεωργαντάς, ενώ ο κ. Άγγελος Κουλός, Διευθυντής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Εσωτερικών απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Υπουργού, Παναγιώτη Θεοδωρικάκου και ο κ. Αθανάσιος Παναγόπουλος εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών, Λεωνίδα Χριστόπουλου. Από την Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετείχαν πάνω από 100 αιρετοί, μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, η Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Αγνή Νάκου, η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, Μωυσής Ελισάφ, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου. Χαιρετισμό απηύθυνε και η Πρόεδρος του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής Ελλάδας Γιώτα Παπαρίδου.



Συνολικά συμμετείχαν πάνω από 500 άτομα εκπροσωπώντας περισσότερους από 100 Φορείς του Δημοσίου. Πραγματοποιήθηκαν πάνω από 40 εισηγήσεις σε 4 παράλληλες συνεδρίες, ενώ έλαβε χώρα ειδική εκδήλωση με τη συμμετοχή 70+ αιρετών και κύριο θεματικό πυλώνα «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση του Μέλλοντος».