Skip to main content

Παρουσία Σπίρτζη στην κυκλοφορία σήμερα η υπόγεια οδός στη Μενεμένη

Η τελετή παράδοσης του έργου της υπόγειας οδού στη Μενεμένη θα πραγματοποιηθεί από τον υπουργό Υποδομών στις 11:00 το πρωί.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται το πρωί ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, όπου και θα παραδοθεί στην κυκλοφορία η υπόγεια οδός στη Μενεμένη.

Ο υπουργός θα πραγματοποιήσει την τελετή παράδοσης στην κυκλοφορία του έργου «Κατασκευή Κάτω Διάβασης Σιδηροδρομικών Γραμμών της οδού Αγ. Παρασκευής –Ν. Μενεμένη Θεσσαλονίκης».

Η τελετή παράδοσης θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 π.μ.

Είχε προηγηθεί προ δεκαπενθημέρου σκληρή κριτική απο πλευράς του προέδρου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και δημάρχου Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου προς το αρμόδιο υπουργείο για το γεγονός ότι καθυστερεί η παράδοση του έργου και ταλαιπωρεί του πολίτες.

«Είναι ένα έργο που έχει ολοκληρωθεί, τα εγκαίνιά του είχαν προγραμματιστεί για τις 7 Σεπτεμβρίου, αναβλήθηκαν δύο μέρες νωρίτερα - στις 5 Σεπτεμβρίου - και από τότε δεν έχει δοθεί στην κυκλοφορία για λόγους τους οποίους δεν εξηγεί ο αρμόδιος υπουργός», τόνισε ο κ. Κυρίζογλου, σε συνέντευξη τύπου στη διάρκεια της οποίας έδειξε στους δημοσιογράφους την μία έξοδο της κάτω διάβασης, στην οδό Αγία Παρασκευής, διευκρινίζοντας ότι το έργο ολοκληρώθηκε και έγινε έλεγχος από τη Διεύθυνση Τροχαίας.